Frakt & Retur

Fast frakt 59,-

Villa Flamingo sender til hele landet! Normal leveringstid er mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Når du legger inn bestilling på villaflamingo.no vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss. Vi vil normalt behandle din ordre samme eller neste virkedag avhengig av tidspunkt for bestillingen. Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag. Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss har ikke bestillingen gått igjennom. Ta derfor kontakt med oss. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der vi eller Posten har mye trafikk.

Varene blir sendt med Posten Norge og vi tar en fast fraktpris på 59,- kr med sporing. Vi sender dessverre ikke til utlandet. Ønsker du pakken levert hjem tar vi en fast fraktpris på 179,- kr med sporing.

Unfortunately we don´t ship internationally. Orders to foreign adresses will not be processed, and will be cancelled.

For uavhentede pakker belastes du med 250,-. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

Å hente i butikk er gratis, men varene må hentes i løpet av 3 dager. Varen hentes etter at du har fått en bekreftelse fra oss på at varen er klar. Husk å ta med ordrebekreftelsen og vis den i kassen.

14 dagers returrett

Hvis du vil bytte en vare du har kjøpt kan du selvfølgelig sende den tilbake til oss, men vi må ha mottatt den innen 14 dager.

Etter dagens angrerettlov av 2014 er angrefristen på 12 mnd dersom kjøperen ikke har mottatt opplysning om at det foreligger angrerett og et standardisert angreskjema. Hvis Villa Flamingo sørger for at denne opplysningen vil bli gitt i løpet av disse 12 månedene, utløper angrefristen likevel 14 dager etter den dagen kjøperen mottok opplysningene, jf. angrerettloven § 21 jf. § 8 første ledd bokstav h. Ved en retur vil vi enten kunne sende deg en annen vare eller du kan få pengene tilbake.

Vi gjør oppmerksom på at alle returvarer må være i samme stand som de var da de ble sendt, dvs. ubrukte og med alle lapper på. Truser og bikinier byttes ikke. Du som kunde dekker fraktkostnader, herunder porto og emballasje, hvis varen skal returneres. Vi anbefaler at du sender med sporing, da har du en forsikring om pakken skulle bli borte i posten. Dette er selvsagt frivillig, men det er du som kunde som står ansvarlig for returen. Om du ønsker å returnere varer kjøpt i nettbutikk direkte i butikken, kan disse byttes i en annen vare, eller du kan få en tilgodelapp. Ønsker du pengene tilbake, må varen sendes til oss via nettbutikken.

Angrerettsskjema vil bli sendt til deg på mail rett etter bestilling.

Brukes angreretten på varer som er betalt med rabattkupong/rabattkode/rabaterte gavekort, er det beløpet du har betalt for varen og ikke varens salgspris, som refunderes. Ved retur og benyttelse av angrerett kan man altså ikke få refundert et høyere beløp enn det man har betalt for varen.

Returadresse:
Villa Flamingo
Storgaten 38,
3126 Tønsberg

FÅ 15% RABATT

BLI KUNDEKLUBB MEDLEM

Bli med i kundeklubben vår å motta en rabattkode som gir deg 15% rabatt på ditt første kjøp!